internet
telekomunikacije
video
tehnicko
kont
instalacije

PostHeaderIcon NAŠE USLUGE :

PostHeaderIcon SONS.connect Internet & Security Solutions

SONS.connect je osnovan 2009. godine u Novom Sadu.

  • Bavimo se uslugama Interneta i implementacijom sigurnosnih sistema, što će reći da nudimo konkretna i kompletna rešenja. Osim same internet konekcije uz koju pružamo i tehničku podršku 24/7, pružamo usluge postavljanja video nadzora, alarmnih i protivpožarnih sistema i sistema za kontrolu pristupa.
  • U sferama telekomunikacije projektujemo računarske mreže, uspostavjamo VOIP sisteme, povezujemo udaljene lokacije. Uz kontrolu pristupa, kontrole prolaza, audio-video interfone, automatske rampe i kapije, nudimo ugradnju IP kamera, DVR-ova, video nadzora kroz kablovski system.

Odlike naše firme su svakako kvalitet usluga, pristupačne cene, servisna služba koja je uvek na usluzi i krajnje profesionalan odnos prema klijentima.

Fleksibilnost i pouzdanost uz timski rad sa strateškim partnerima dobitna su kombinacija savremenog poslovanja.

SONS.ctd sarađuje isključivo sa firmama koje su distributeri specijalizovanih brendova u ovim oblastima, što garantuje kvalitet i time izbegava intervencije nakon ugradnje.

Da bi sve ovo realizovali SONS.ctd je osnovan kao centar koji se bavi razvojem integrisanih rešenja koje diktira konkretno tržište i baziran je na savremenim tehnologijama koje prate duh sadašnjeg trenutka!

 
itpodrska